BETTY BARCLAY Pretty Butterfly EDT Тоалетна вода 20 мл

Изчерпан
SKU
471187
40,00 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

Очарователни пеперуди
Безгрижната, игрива, пърхаща с криле пеперуда е толкова пленителна! Опияняващо богатото оцветяване на крилата й е като покана за красива мечта… Мечта за свят изпълнен със свобода и въздушна лекота. В един момент е толкова близо, че можеш да я докоснеш, а в следващия е недостижима. Това е очарованието на мига - завладяващ и мистериозен едновременно.

Нов дамски аромат за многоликата същност на жената.
Ароматът подчертава многоликата същност на притежателката си и я обгръща с магическа аура. Жената, която избира Pretty Butterfly определено има усет за съчетаване на цветовете. Изключително креативна и вдъхновяващо радваща се на живота, тя разпръсква чар около себе си всеки ден и всеки момент.

Красив дизайн
Женственият флакон с форма на пеперудено крило разкрива чертите на самия аромат – деликатен, игрив и разнолик. Пеперудите на външната кутия в небесносини, зелени и тюркоазени тонове са като енергизираща цветна вълна.
Преливащи цветни композиции и преплитащи се шарки намигват към модерния тренд в дизайна наричан още икат дизайн.

Пролетен аромат
Pretty Butterfly на Betty Barclay е сладък аромат напомнящ цъфтящ пролетен цвят, който подчертава естествената женственост. Деликатната ароматна композиция се отваря с искрящи връхни нотки, след което прелива в нежни, флорални акорди в сърцето. В наситеният акорд от скъпоценна Арабска роза Таиф се крие магичната притегателна сила на аромата. Чувствена база допълва парфюма и вдъхновява мечти.

Върхови нотки:
Маракуя, къпина, лимон

Сърцевинни нотки:
Момина сълза, Виолетка, Роза Таиф

Базови нотки:
Бяло пачули, мускус, палисандрово дърво

Характеристики
Баркод: 4011700363001
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BETTY BARCLAY Pretty Butterfly EDT Тоалетна вода 20 мл
Вашата оценка