BEPANTHEN OINTMENT Унгвент против подсичане 5%, 30г

Наличен
SKU
360422
9,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

©Bayer
Bepanthen® Ointment 30 g
БЕПАНТЕН Унгвент 5%

Формулата "вода в масло" на Bepanthen® го прави подходящ за защита и хидратация на суха и загрубяла кожа. Съставката провитамин В5 идеално спомага за естественото възстановяване на раздразнената и чувствителна кожа. Bepanthen® създава траен прозрачен слой, който предпазва дори най-деликатната кожа от зачервяване и позволява на кожата "да диша".
Ако вашето бебе страда от подсичане, деликатната формула на Bepanthen® бързо успокоява и спомага за безпроблемното възтановяване на кожата, тъй като не съдържа аромати, консерванти и оцветители.

Bepanthen® е подходящ и при суха и губа кожа, като спомага за естественото регенериране на раздразнената и чувствителна кожа, като възтановява нейната гладкост и мекота.

Характеристики
Mарка: BAYER
Баркод: 5948912000198
Подходящ за ежедневна употреба.
вода, ланолин, парафин течен; парафин бял мек, пантенол (декспантенол); бадемово масло; пчелен восък-бял, цетилов алкохол, стеарилов алкохол; озокерит, глицеролов олеат, ланолилов алкохол. Мастна емулсия с високо съдържание на декспантенол и високо съдържание на липиди. Не съдържа консерванти и антисептици.
Да се съхранява при температура под 25° С. Пазете тубата плътно затворена.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BEPANTHEN OINTMENT Унгвент против подсичане 5%, 30г
Вашата оценка