БЕБО Влажни кърпи с екстракт от Невен 64 бр/пак.

Наличен
SKU
390329
2,80 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Бебо
Влажни Кърпички с екстракт от невен 64 бр. Капак.

Влажните бебешки кърпички Silkline БЕБО с екстракт от невен са продукт, изразяващ нашия стремеж към здравословен и природосъобразен начин на живот. Затова работихме много и се постарахме да създадем Silkline БЕБО, израз на нашите ценности. Влажните кърпички са направени така, че да не съдържат нито един елемент, който може да раздразни кожата- парабени, алкохол, алергени, оцветители. Специалната формула и успокояващият екстракт от невен правят кърпичките напълно хипоалергенни. В същото време надеждно почистват кожата, като я предпазват от възпаления и не оставят усещане за лепкавост. Произведени и пакетирани в защитена среда под стриктен контрол. Специална технология на йонизиране на водата не позволява развитието на микроорганизми. Плътни с голям размер.

Влажните бебешки кърпички БЕБО  са незаменим приятел на цялото семейство.

Характеристики
Mарка: Bebo
Баркод: 3800144803997

За външна употреба.
Гарантирана дълготрайна употреба и след отваряне.

Aqua, Cetearyl Isononanoate, Ceteareth- 20, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Palmitate, Ceteareth- 12,  Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Polysorbate- 20, EDTA, Parfum, Triethanolamine, Monopropylene Glycol, Calendula Officinalis Flower Extract.
Да не се използват от деца върху деца. Кърпичките и тяхната опаковка да се съхраняват при стайна температура, на сухо място, далеч от деца. Да не се изхвърлят в тоалетната. За еднократна употреба. Пазете далеч от слънчева светлина.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: БЕБО Влажни кърпи с екстракт от Невен 64 бр/пак.
Вашата оценка