BEBELAN LACTA 3 Мляко за малки деца 1-3 год. 400 г

Наличен
SKU
310134
12,80 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Share on Google+

BEBELAN препоръчва кърменето. Майчината кърма е най-добрата храна за вашето бебе.
BEBELAN Lacta 3 е много повече от краве мляко. Това е премиум млечна формула, съдържаща важни хранителни елементи, които осигуряват правилното развитие на детето.
Омега 3 и 6 мастни киселини ALA, LA, DHA и ARA - незаменими и дълговерижни мастни киселини за нормалното развитие на мозъка, зрението и нервната система;
5 вида Нуклеотиди – за укрепване на имунната система и регулиране на метаболизма;
Пребиотици (GOS) – за потдържане на баланса на чревната флора и регулиране на стомашно-чревния тракт; 
Инозитол, холин и таурин – подпомагащи развитието на мозъка, умственото и интелектуално развитие; 
Селен – действа като антиоксидант в тялото, защитавайки клетъчните мембрани;
+++ Калций и витамин D, Цинк, Желязо, 26 основни витамини и минерали и Протеини;
BEBELAN Lacta 3 не съдържа захариди - за здравословното развитие на зъбките на детето;

DHA и ARA са дълговерижни полиненаситени мастни киселини, част от известните Омега 3 и 6. Те се откриват в кърмата, но не се съдържат в кравето мляко и затова е необходимо да бъдат добавени към храната на бебета и малки деца, които не са кърмени. Мастните киселини са основно значими за правилното развитие и функциониране на мозъка и зрението на децата.
Нуклеотидите са органични молекули, които са необходими за образуването, деленето на клетките в човешкия организъм и се намират в ДНК-то. Те са относително незаменими, защото на тялото му трябва много енергия да ги произведе, която не може да си набави. Затова е съществено необходимо да бъдат добавени към храната на деца, които не са кърмени.
Пребиотиците и по-специално GOS - галактоолигозахаридите са тези несмилаеми хранителни фибри, които подхранват и стимулират растежа на „добрите бактерии“ в червата. Спомагат храносмилането и намаляват случаите на стомашно разстройство и запек.

Bebelan Lacta 3 е създадено да бъде млечната част от разнообразната диета за хранене на малки деца. Може да се приема от шише за хранене или от чаша, както и за приготвяне на различни други храни.
Bebelan Lacta 3 не е подходящо за хранене на бебета под 12 месечна възраст 

Характеристики
Mарка: BEBELAN
Баркод: 7613200160370
1. Измийте ръцете си с вода и сапун преди да започнете. 2. Измийте шишето, биберона и капачката и ги стерилизирайте (изварете ги за 5 минути). 3. Преварете питейна вода за 5 минути след което я оставете да се охлади до 40-50°C, или използвайте бутилирана вода Bebelan като я загреете до 40-50°C. 4. Напълнете шишето за хранене с ½ от необходимото Ви количество вода. 5. Добавете точен брой равни лъжички Bebelan Lacta 3, използвайки само приложената лъжичка. Затворете шишето, затегнете капачката и разклатете. Добавете останалото количество вода и разклатете отново до пълно разтваряне. 6. Проверете температурата на млякото като капнете няколко капки върху вътрешната част на китката си. Започнете храненето с Bebelan Lacta 3 ако го усещате топло, не горещо.Препоръчителна таблица за хранене: Възраст на бебето ≥12 месеца - 2-3 Брой хранения на ден - 6 Лъжички* - 180 мл. вода;
Обезмаслено мляко, лактоза, растителни масла,малтодекстрин, галакто-олигозахариден сироп (GOS), минерали (Калциев цитрат, Натриев цитрат, Магнезиев хлорид, Железен (II) глуконат, Калиев цитрат, Цинков сулфат, Меден сулфат, Манганов сулфат, Калиев йодат, Натриев селенат), емулгатор (моно-/диглицериди на мастни киселини, Соев лецитин), витамини (A, C, D, E, K, B1, B2, B6, B12, Ниацин, Пантотенова киселина, Фолиева киселина, Биотин), рафинирано рибено масло, мазнина на Арахидонична киселина, L-цистин, Холин, нуклеотиди (CMP, UMP, AMP, IMP, GMP), Таурин, антиоксиданти (Аскорбилов - палмитат, dl- α Токоферол), Инозитол, L-карнитин. Информация за алергени: съдържа съставки от мляко, соя и риба.
Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Моля консултирайте се с Вашият лекар преди да използвате мляко за малки деца ако не можете, не кърмите или не възнамерявате да прoдължите да кърмите. Важни бележки: • Затваряйте кутията само с оригиналната и пластмасова капачка. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина. Не съхранявайте в хладилник. • Използвайте Bebelan Lacta 3 най-късно до 1 час след приготвяне. • Изхвърлете неизползваното количество след хранене. Не съхранявайте в хладилник за по късна употреба. • Не използвайте микровълнова печка за загряване на бебешка храна. Има вероятност от поява на горещи точки, които да предизвикат изгаряне. • След отваряне, съдържанието на кутията трябва да се използва в рамките на четири седмици. • Най-добър до: виж дъното на кутията Нето тегло 400 г.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BEBELAN LACTA 3 Мляко за малки деца 1-3 год. 400 г
Вашата оценка