ВАЖНО! Поради извънредно големия обем поръчки, Ви уведомяваме, че в обработката им ще има забавяне до 2-3 работни дни.
Моля да ни извините за причиненото неудобство!

BEBELAN LACTA 2 Преходно мляко 6 -12 месеца 400 г

Изчерпан
SKU
310133
14,20 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

BEBELAN препоръчва кърменето. Майчината кърма е най-добрата храна за вашето бебе.
BEBELAN Lacta 2 е много повече от краве мляко. Това е премиум млечна формула, съдържаща важни хранителни елементи, които осигуряват правилното развитие на детето.
Омега 3 и 6 мастни киселини ALA, LA, DHA и ARA - незаменими и дълговерижни мастни киселини за нормалното развитие на мозъка, зрението и нервната система;
5 вида Нуклеотиди – за укрепване на имунната система и регулиране на метаболизма;
Пребиотици (GOS) – за потдържане на баланса на чревната флора и регулиране на стомашно-чревния тракт; 
Инозитол, холин и таурин – подпомагащи развитието на мозъка, умственото и интелектуално развитие; 
Селен – действа като антиоксидант в тялото, защитавайки клетъчните мембрани;
+++ Калций и витамин D, Цинк, Желязо, 26 основни витамини и минерали и Протеини;
BEBELAN Lacta 2 не съдържа захариди - за здравословното развитие на зъбките на детето;

DHA и ARA са дълговерижни полиненаситени мастни киселини, част от известните Омега 3 и 6. Те се откриват в кърмата, но не се съдържат в кравето мляко и затова е необходимо да бъдат добавени към храната на бебета и малки деца, които не са кърмени. Мастните киселини са основно значими за правилното развитие и функциониране на мозъка и зрението на децата.
Нуклеотидите са органични молекули, които са необходими за образуването, деленето на клетките в човешкия организъм и се намират в ДНК-то. Те са относително незаменими, защото на тялото му трябва много енергия да ги произведе, която не може да си набави. Затова е съществено необходимо да бъдат добавени към храната на деца, които не са кърмени.
Пребиотиците и по-специално GOS - галактоолигозахаридите са тези несмилаеми хранителни фибри, които подхранват и стимулират растежа на „добрите бактерии“ в червата. Спомагат храносмилането и намаляват случаите на стомашно разстройство и запек.

Bebelan Lacta 2 е създадено да бъде млечната част от разнообразна диета при захранване на бебета. Може да се приема от шише за хранене или от чаша, както и за приготвяне на други храни.
Bebelan Lacta 2 не е подходящо за хранене на бебета под 6 месечна възраст. След 12тия месец  на бебето е препоръчително да се премине към използване на мляко за малки деца  Bebelan Lacta 3.

Характеристики
Mарка: BEBELAN
Баркод: 7613200160356
1. Измийте ръцете си с вода и сапун преди да започнете. 2. Измийте шишето, биберона и капачката и ги стерилизирайте (изварете ги за 5 минути). 3. Преварете питейна вода за 5 минути след което я оставете да се охлади до 40-50°C, или използвайте бутилирана вода Bebelan като я загреете до 40-50°C. 4. Напълнете шишето за хранене с ½ от необходимото Ви количество вода. 5. Добавете точен брой равни лъжички Bebelan Lacta 2, използвайки само приложената мерителна лъжичка. Затворете шишето, затегнете капачката и разклатете. Добавете останалото количество вода и разклатете отново до пълно разтваряне. 6. Проверете температурата на млякото като капнете няколко капки върху вътрешната част на китката си. Започнете храненето с Bebelan Lacta 2 ако го усещате топло, не горещо. // Препоръчителна таблица за хранене Възраст на бебето: 6-8 месеца 4 Брой хранения на ден 6 Лъжички* 180 мл. вода; 8-10 месеца 3 Брой хранения на ден 6 Лъжички* 180 мл. вода; >10 месеца 3 Брой хранения на ден 6 Лъжички* 180 мл. вода; * Обемът на приложената мерителна лъжичка е 4.5g. Използвайте само приложената лъжичка. Винаги изравнявайте лъжичката. Не приготвяйте млякото за кърмачета с повече или по малко на брой лъжички от показаното в горната таблица, освен ако Ви е предписано от Вашият педиатър.
Обезмаслено мляко, лактоза, растителни масла,малтодекстрин, концентрат от суроватъчен протеин, галакто-олигозахариден сироп (GOS), минерали (Калциев фосфат, Калиев Цитрат, Натриев цитрат, Калциев хлорид, Магнезиев хлорид, Железен (II) глуконат, Цинков сулфат, Меден сулфат, Манганов сулфат, Калиев йодат, Натриев селенат), емулгатор (моно-/диглицериди на мастни киселини, Соев лецитин), витамини (A, C, D, E, K, B1, B2, B6, B12, Ниацин, Пантотенова киселина, Фолиева киселина, Биотин), рафинирано рибено масло, мазнина на Арахидонична киселина, Холин, Инозитол, Таурин, нуклеотиди (CMP, UMP, AMP, IMP, GMP), антиоксиданти (Аскорбилов - палмитат, Токоферол), L-карнитин. Информация за алергени: съдържа съставки от мляко, соя и риба.
Майчината кърма е най-добрата храна за Вашето бебе. Моля консултирайте се с Вашият лекар преди да използвате преходно мляко ако не можете, не кърмите или не възнамерявате да прoдължите да кърмите. Важни бележки: • Винаги придържайте бебето по време на хранене. • Затваряйте кутията само с оригиналната и пластмасова капачка. Съхранявайте на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина. Не съхранявайте в хладилник. • Използвайте Bebelan Lacta 2 най-късно до 1 час след приготвяне. • Изхвърлете неизползваното количество след хранене. Не съхранявайте в хладилник за по късна употреба. • Не използвайте микровълнова печка за загряване на бебешка храна. Има вероятност от поява на горещи точки, които да предизвикат изгаряне. • След отваряне, съдържанието на кутията трябва да се използва в рамките на четири седмици. • Най-добър до: виж дъното на кутията Нето тегло 400 г.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BEBELAN LACTA 2 Преходно мляко 6 -12 месеца 400 г
Вашата оценка