BALVITEN
Пълнозърнеста смес за приготвяне на хляб Роял
350 г
Балвитен смес за приготвяне на хляб Роял. Подходяща за ръчно месене и приготвяне в хлебопекарна. Специално разработена за хора на безглутенова диетотерапия.
Не съдържа глутен, лактоза и яйца.
Характеристики
Mарка: | Balviten |
---|---|
Баркод: | 5907653102561 |
Начин на приготвяне:
Към смес Роял 350 г добавете 3 г суха мая, 350 мл топла вода, 15 г масло, 7 г захар, 5 г сол.
Старателно смесете всички съставки с миксер.
Изсипете в предварително намаслена форма готовото тесто, покрийте със суха кърпа и оставете на топло място (приблизително 25 °C) за около 45 минути.
Тестото трябва да увеличи обема два пъти. Преди да сложите тестото във фурната леко намокрете повърхността на хляба с вода.
Печете в продължение на 40-45 минути при температура 220 °C.
Оставете хляба да изтине във формата за печене.
Приготвяне в хлебопекарна:
Към смес Роял добавете 3 г суха мая, 350 мл топла вода, 15 г масло, 7 г захар, 5 г сол.
Изсипете всички съставки в машината за печене на хляб.
Стартирайте програма "без глутен".
царевично нишесте, оризово брашно, захар, царевично брашно, соев протеин, картофено нишесте, сгъстител: метил целулоза,оризово нишесте, пребиотик: картофено фибри, инулин.
Хранителни стойности на 100 г:
Енергия 1496 кДж/353 ккал
Мазнини 0,8 г
- наситени мастни киселини 0,3 г
Въглехидрати 78,3 г
- захари 7,1 г
Фибри 3,7 г
Протеин 6,2 г
Сол 0,15 г
Съхранявайте на сухо и хладно място.