B. DREXEL RATANHIA ZAHPFLEGE-PULVER Пудра за избелване 50 г

Наличен
SKU
421187
24,50 лв.
Сподели

BARBEL DREXEL
RATANHIA ZAHPFLEGE-PULVER 
Пудра за избелване
50 г

Барбел Дрексел натурална стоматологична пудра за избелване на зъбите и поддържане на оптимална устна хигиена. Изцяло натурален продукт съдържащ екстракти от стевия, ратания и спирулина в комбинация с масло от мента. Ефективно премахва оцветявания по зъбите и предотвратява повторната им поява. Освежва дъха и предпазва от образуване на неприятни миризми в устната кухина. Предпазва емайла от образуването на микропукнатини и спомага за възвръщане на естествената му белота. Предпазва от натрупване на плака и налепи и предпазва от образуването на кариеси. Има силно антибактериално и антисептично действие. Има укрепващо венците действие и намалява кървенето. 
Продукт с отлична кожна съвместимост. Не съдържа животински продукти и не е тестван върху животни.
Без парабени и консерванти, без емулгатори PEG и PPG, без силикони, парникови газове, синтетични аромати и оцветители, без микропластика или генетична технология. 

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Barbel Drexel
Баркод: 4050838101529

Използвайте 2-3 пъти седмично. 
След измиване на зъбите, нанесете от пудрата върху навлажнена четка за зъби. Търкайте в продължение на 1-2 минути. Изплакнете обилно с вода. 

Калциев карбонат, натриев метафосфат, масло от мента, екстракт от лист и стебло на стевиа, eкстракт от корен на ратания, спирулина на прах, лимонен*.  
* естествено съдържащ се в етеричните масла

Продуктът не е подходящ за деца!
Да се съхранява на сухо и проветриво място. 
Да се съхранява на място недостъпно за деца и домашни любимци. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: B. DREXEL RATANHIA ZAHPFLEGE-PULVER Пудра за избелване 50 г
Вашата оценка