AVENT SENSITIVE FreeFlow Ортод. залъгалки (0-6 м) 2 бр.

Наличен
SKU
350052
13,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

AVENT ЗАЛЪГАЛКА SENSITIVE МОДЕРНА - СИЛИКОН (0 - 6 М.) 2 БР.

Има моменти, в които нищо не може да укроти Вашето бебе. Залъгалките го успокояват, но Вие може би все още чувствате безпокойство. Ние от Philips AVENT зарбираме Вашата загриженост и направихме зълъгалки в съответствие с най - високите стандарти за безопасност. Гъвкавият биберон на залъгалката има симетрична, ортодонтична форма, която осигурява естествено развитие на небцето, зъбите и венците на бебето, дори и когато залъгалката е завъртяна. Всички залъгалки на Philips AVENT са направени от силикон, те са без вкус и мирис и са по-издържливи от каучуковите залъгалки. За максимална хигиена всички залъгалки са с предпазно капаче и могат да се стерилизират с пара, защото имат отвори. Допълнителните предимства са пръстеновидните дръжки за безопасност и отвори за въздух в основата, които предотвратяват възпалението на нежната бебешка кожа. С SENSITIVE основа и ултра модерен дизайн.

Характеристики
Mарка: AVENT
Баркод: 8710103791805

Залъгалките и капачките са походящи за всякакъв вид стерилизация. Преди първата употреба както и след всяка следваща внимателно измийте и изплакнете залъгалката. Стерилизирайте с парен стерилизатор или изварете за 5 минути. След стерилизация оставете да изстине поне 5 минути и отсранете останалата вода. Това е необходимо от хигиенни съображения. Измийте добре ръцете си и почистете повърхностите, които ще са в контакт със стерилните пренадлежности за кърмене.

Силикон

За безопасността и здравето на Вашето бебе: никога не прикрепяйте залъгалката към връзки, тъй като бебето може да се задуши с тях. Преди всяка употреба внимателно преглеждайте биберона чрез издърпване, особено когато детето има зъби. Ако е повреден или изхабен, изхвърлете залъгалката. Не излагайте залъгалката на директна слънчева светлина или близо до източник на висока температура. Не оставяйте в разтвор за дезинфекция или стерилизиция за по - дълго, отколкото препоръчва производителя. Не позволявайте бебето да си играе с капачките, за да избегнете нещастни случаи. Не използвайте абразивни или антибактериални почистващи препарати. При прекомерната концентрация на почистващи препарати може да се появят пукнатини в пластмасата. Никога не потапяйте в сладки вещества или лекарства, защото това може да предизвика поява на кариес. За безопасност и по хигиенни съображения се препоръчва замяна на залъгалката след 4 - седмична употреба.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: AVENT SENSITIVE FreeFlow Ортод. залъгалки (0-6 м) 2 бр.
Вашата оценка