AVENT NATURAL Стъклено шише с биберон 0+м. 120 мл

Наличен
SKU
350412
18,90 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Share on Google+

AVENT
СЪКЛЕНО ШИШЕ ЗА ХРАНЕНЕ
Philips AVENT Natural 120 ml
с Биберон за новородено Natural 0м+

НАЙ-ЕСТЕСТВЕНИЯТ НАЧИН ЗА ХРАНЕНЕ С ШИШЕ
- Иновативна анти-колик система. Иновативната двойна анти-колик система намалява коликите и дискомфорта, като пропуска въздуха обратно в шишето, далеч от стомахчето на бебето.
- Естествено засукване. Биберонът с широка периферия, наподобяващ формата на гърдата, улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.
- Уникални венцелистчета- венцелистчетата по периферията на биберона увеличават мекотата и гъвкавостта, без сплескване. Бебето се храни по- комфортно и е по- доволно.
- Висококачествено боросиликатно стъкло. Устойчиво на температурен шок и високи температури. Подходящо за стерилизация в микровълнова фурна и изваряване.
*Данните са от Онлайн проучване за удовлетвореност на клиентите, проведено от TNS през декември 2010 г. сред повече от 10000 жени, използващи марки и продукти за грижа за детето. Изследването е проведено в Китай, Великобритания, САЩ, Русия, Испания, Германия, Италия, Холандия и Франция.

Характеристики
Mарка: AVENT
Баркод: 8710103876434
Съдържание: 1 брой Стъклено Шише AVENT 120 ml Natural със супер мек Биберон за новородено 0м+. Състав: боросиликатно стъкло, полипропилен, силопрен.
"ВАЖНО: С Шишета AVENT използвайте само биберони AVENT. ВНИМАНИЕ: Не презатягайте шишето, защото биберонът AVENT може да се смачка и това да причини протичане на шишето. Пазете опаковките на място недостъпно за деца Включена е инструкция за употреба."
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: AVENT NATURAL Стъклено шише с биберон 0+м. 120 мл
Вашата оценка