AVENT FREEFLOW Ортод. залъгалки за момиче 18+ мес. 2 бр.

Наличен
SKU
350638
13,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
PHILIPS AVENT
SENSITIVE 
ЗАЛЪГАЛКИ СИЛИКОН
МОМИЧЕ
18+ МЕСEЦА
2 БР. 
 Залъгалките Philips AVENT Sensitive са изработени от висококачествени, устойчиви материали и предлагат допълнителен комфорт на всички бебета. Основата има 6 отвора за подобрена циркулация на въздуха, предотвратяване на натрупването на слюнка и намален риск от възпаление на кожата. Заоблените предпазители оставят повече място за нослето - детето е облекчено и спокойно. Биберонът е устойчив на хапане. Подходящо за стерилизация и миене в миялна.

Характеристики
Mарка: AVENT
Баркод: 8710103833246
Преди първата употреба внимателно измийте и изплакнете залъгалката. Стерилизирайте с парния стерилизатор Philips Аvent или изварявайте за 5 минути. След стерилизацията оставете да изстине поне 5 минути и отстранете останалата вода. Това е необходимо от съображения за хигиена. Измийте добре ръцете си и почистете повърхностите, които ще са в контакт със стерилните принадлежности за кърмене.
Никога не прикрепвайте Залъгалката към панделка или връв, тъй като бебето Ви може да се задуши с тях. Преди всяка употреба внимателно преглеждайте Биберона чрез издърпване, особено когато детето има зъби. Ако е повреден или изхабен, изхвърлете залъгалката. Не оставяйте Залъгалката на директна слънчева светлина или близо до източник на висока температура. Не оставяйте в разтвор за дезинфекция или стерилизация за по- дълго, отколкото препоръчва производителя. Не позволявайте бебето да си играе с капачките, за да избегнете нещастни случаи. Залъгалката и капачката са подходящи за всякакъв вид стерилизация. Опаковката не подлежи на стерилизация. Не използвайте абразивни или антибактериални почистващи препарати. Прекомерната концентрация на почистващи препарати може да се появят пукнатини в пластмасата. В случай, изхвърлете веднага залъгалката. Никога не потапяйте в сладки вещества (сироп, мед, конфитюр и др.) или лекарства, защото това може да предизвика поява на кариеси. За безопасност и от хигиенни съображения препоръчваме замяна на залъгалката след 4- седмична употреба. В случай че Залъгалката попадне в устата на бебето, не изпадайте в паника. Нейният дизайн не позволява да бъде погълната. Извадете я от устата по възможно на- нежният начин. Използването на този продукт да е винаги под родителско наблюдение. Съхранявайте в суха, затворена кутия. При Нощните залъгалки : изложете дръжките на светлина преди употреба.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: AVENT FREEFLOW Ортод. залъгалки за момиче 18+ мес. 2 бр.
Вашата оценка