AVENT COMFORT Електрическа помпа за кърма с шише 125 мл

Наличен
SKU
430042
249,00 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

Philips AVENT Comfort
Електрическа помпа за изцеждане на кърма
Повече комфорт, повече натурално мляко.

КЪРМАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ХРАНА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ

Новата електрическа помпа Philips AVENT Comfort предлага повече комфорт и изцеждане на повече кърма по естествен начин. По-удобна позиция за изцеждане. За разлика от други помпи за кърма, с новата Comfort няма нужда да се навеждате напред, за да сте сигурни, че цялата изцедена кърма остава в шишето. Мек масажиращ уплътнител с топло усещане за стимулиране - Емблематичният масажиращ уплътнител на помпите Philips AVENT Comfort вече има нова мека топла повърхност, която подпомага стимулирането на кърма. Естествено оформен биберон за по-лесно хранене. В комплекта на помпата е включен новият биберон с естествена форма Natural, който улеснява комбинацията между кърмене и хранене с шише. Избор на лесни настройки-предлага нежен стимулиращ режим и три настройки за изцеждане. Philips AVENT Comfort помага да удължите периода на кърмене. В резултат на това, все повече бебета имат предимство да се хранят с кърма по-дълго време.
*Повече комфорт 82% от 64 кърмачки във Великобритания са съгласни, че Philips AVENT Comfort е по-комфортна от помпата, която ползват в момента (основни марки на пазара). Повече кърма, естествено. Независимо проучване показва, че съществува връзка между нивата на стрес и образуването на кърма.
*Данните са от Онлайн проучване за удовлетвореност на клиентите, проведено в TNS през декември 2011 г. сред повече от 36000 жени, изпозлващи марки и продукти за грижа за детето. Изследването е проведено в Китай, Великобритания, САЩ, Русия, Испания, Германия, Италия, Холандия, Полша и Франция.

Характеристики
Mарка: AVENT
Баркод: 8710103862062
Как работи? След първоначален режим на бързи движения, както вашето бебе би започнало да суче, можете да изберете между три варианта на сила на вакуума, за да продължите изцеждането.
Комплектът съдържа: Помпа за изцеждане с уплътнител. 1 основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване. 1 шише Philips AVENT Natural 0+ м, 1 запечатващ диск. Инструкция за употреба. Състав: силопрен, полипропилен (PP*), макропон, полипропилен, хромополимер, евопрен. *PP е материал без съдържание на ВРА-Биофенол А.
Важно! Прочетете инструкцията преди употреба! Това е продукт за лична употреба, не се приемат замени или връщане на пари, ако продуктът е ползван. Това не засяга потребителските Ви права.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: AVENT COMFORT Електрическа помпа за кърма с шише 125 мл
Вашата оценка