AVENT CLASSIC Ортодонтска залъгалка НАДПИСИ (0-6 м.) 2 бр.

Наличен
SKU
350560
13,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

Philips AVENT ЗАЛЪГАЛКА 0-6 м BPA-free

Незаменим продукт за успокояване и утешаване на всяко бебе. Перфектната симетрична, ортодонтична форма осигурява естественото развитие на небцето, зъбите и венците, дори когато залъгалката е захапана наобратно. Биберонът е снабден с вентил, който се огъва, без да се създава вакум. Има защитна капачка, която запазва биберона стерилен. Всяка залъгалка има пръстеновидна дръжка за безопасност.

*Данните са от Онлайн проучване за удовлетвореност на клиентите, проведено от TNS през декември 2011 г. сред повече от 36000 жени, използващи марки и продукти за грижа за детето. Изследването е проведено в Китай, Великобритания, САЩ, Русия, Испания, Германия, Италия, Холандия и Франция.

Характеристики
Mарка: AVENT
Баркод: 8710103655442
Преди употреба прочетете инструкциите за безопасна употреба.
Тритан кополиестер, силопрен.
Предупреждение! За безопасността и здравето на бебето: Никога не прикрепвайте Залъгалката към панделка или връв, тъй като бебето ви може да се задуши с тях. Преди всяка употреба внимателно преглеждайте биберона чрез издърпване, особено когато детето има зъби. Ако е повреден или изхабен, изхвърлете залъгалката. Не оставяйте Залъгалката на директна слънчева светлина или близо до източник на висока температура. Не оставяйте в разтвор за дезинфекция или стерилизация за по-дълго, отколкото препоръчва производителя. Не позволявайте бебето да си играе с капачките, за да избегнете нещастни случаи. Залъгалките и капачките са подходящи за всякакъв вид стерилизация. Преди първата употреба внимателно измийте и изплакнете залъгалката. Стерилизирайте с парния стерилизатор Philips AVENT или изварявайте за 5 минути. След стерилизацията оставете да изстине поне 5 минути и отстранете останалата вода. Това е необходимо от съоражения за хигиена. Измийте добре ръцете си и почистете повърхностите, които ще са в контакт със стерилните принадлежности за кърмене. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ абразивни или антибактериални почистващи препарати. Прекомерната концентрация на почистващи препарати може да се появят пукнатини в пластмасата. В случай, изхвърлете веднага залъгалката. Никога не потапяйте в сладки вещества (мед, конфитюр и други) или лекарства, защото това може да предизвика поява на кариеси. За безопасност и от хигиенни съображение препоръчваме замяна на залъгалката след 4-седмична употреба. В случай, че залъгалката попадне в устата на бебето, не изпадайте в паника. Нейният дизайн не позволява да бъде погълната. Извадете я от устата по възможно най-нежния начин. Използването на този продукт винаги да е под родителско наблюдение. Съхранявайте в суха, затворена кутия. При нощните залъгалки, изложете дръжките на светлина преди употреба.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: AVENT CLASSIC Ортодонтска залъгалка НАДПИСИ (0-6 м.) 2 бр.
Вашата оценка