AUTAN FAMILY CARE Лосион против ухапвания от насекоми 100 мл

Изчерпан
SKU
490102
9,20 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

SC Johnson
Autan® Family Care
АУТАН ФЕМИЛИ ЛОСИОН

Област на приложение: Аутан фемили лосион е репелент, който предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари и други кръвосмучещи насекоми. Нанесен върху кожата АУТАН фемили лосион защитава ефективно в продължение на до 4 часа. Балансираната му формула е изключително ефективна и специално адаптирана за чувствителна кожа.

Активно вещество: Икаридин 10%. Група 3: Биоциди за борба с вредители. Подгрупа 19: Репеленти и атрактанти. Категория: Масова.

Характеристики
Mарка: AUTAN
Баркод: 8002030142318
Нанесете по откритите части на тялото до омокряне на кожата. При необходимост третирането може да бъде повторено след 4 часа. Овдлажнява и леко ароматизира кожата.
Съвети за безопасност: Да се пази далече от достъп за деца. Да не се вдишва аерозола. При контакт с очите, те веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Внимание: Да се използва само по предназначение. Не използвайте при деца под 2 години. Не нанасяйте по ръцете на деца. За деца продуктът се нанася от възрастен. Само за външна употреба. Пазете очите и устата. Не използвайте при наранена, раздразнена или увредена от слънчево изгаряне кожа. Не нанасяйте директно върху лицето.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: AUTAN FAMILY CARE Лосион против ухапвания от насекоми 100 мл
Вашата оценка