АФРОДИТА Къна за коса № 2 Тъмен Кестен

Наличен
SKU
251708
2,75 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
AFRODITA ОЦВЕТЯВАЩА КЪНА 2 ТЪМЕН КЕСТЕН

Къната безопасно оцветява косата на жените вече шест хиляди години. Всяка партида от висококачествената къна AFRODITA  е тествана и с доказана ефективност. Уникалният ú съства включва натурална индийска къна, природни билки, масла, екстракти и протеини. Това е отлична възможност за всички, които желаят да укрепят и подобрят общото състояние на косата и скалпа на главата и да придобият красив "цветен акцент". Многократното приложение задълбочава цвета, образувания върху косъма филм помага за защита от вредното въздействие на околната среда, подсилва котикулата и създава една блестяща лъскава коса. Само комплект къна за коса AFRODITA съдържа всичко, което Ви е необходимо: подробна инструкция за употреба; чифт ръкавици за еднократна употреба; къна - шапка; висококонцентриран ревитализиращ серум с натурални екстракти, протеини и фиксатори на цвета  - 5 мл, за да се засили ефекта на оцветяването; натурално бадемово масло  - 5 мл, за допълнителна защита на косата и скалпа на главата; специален балсам с мощни кондиционери и фиксатори - 15 мл, за да завършите грижата за Вашата коса. 
Характеристики
Mарка: Afrodita
Баркод: 3800029860527
Прехвърлете съдържанието от плика с къната в стъклен, емайлиран или алпака съд. Залейте с 300 мл студена вода. Непрекъснато разбърквайте и подгрявайте до достигане на пълно завиране, за 15 - 20 минути, до получаването на гъста каша. Оставете сместа да изстине до приятна за Вас температура. Добавете ревитализиращия серум, маслото и отново разбъркайте. Сложете крем или масло около линията на косата, за да се предпазите от оцветяване на ушите и челото. Носете ръкавици. Равномерно нанесете сместа върху чиста и суха коса от корените до върха на косата. Започнете нанасянето на сместа на малко количество коса на върха на главата, като нанасяте от корените до върха. Оформете я като малко полутопка, която ще е водеща за останалите кичури. Близо до нея отделяйте малки кичури, отново нанесете сместа и завивайте върху топчицата. Това се повтаря, докато се покрие цялата коса. Поставете шапката и увийте около нея предварително затоплена, стара кърпа. Важно е да се запази топла главата, докато косата се обработва. Това ще доведе до по - богати и по - дълбоки цветове. Седнете на слънце или под топъл сешоар. Оставете сместа да престои в продължение на два часа. Изплакнете косата добре с топла вода, докато потече бистра вода. Използвайте мек шампоан. За максимален ефект нанесете балсама към къна AFRODITA за 5 минути, след което обилно изплакнете. Косата ще мине през един преходен пероид от 2 - 3 дни след оцветяване, при което цветът Ви ще се промени с един нюанс по -тъмен и ще имате страхотна, копринена, силна и здрава коса.
КЪНА: хенна, малтодекстрин, натриев хлорид, екстракт от коприва, екстракт от лайка, екстракт от орех, екстракт от смрадлика, екстракт от риган, екстракт от репей, екстракт от невен, р - фенилендиамин. СПЕЦИАЛЕН БАЛСАМ: вода, цетеарилов алкохол, глицерин, цетримониум хлорид, 2 - бромо - 2 - нитропропан - 1,3 - диол, парфюм, лимонена киселина, CI 19140, хексил цинамал, бутилфенил метилпропионал, D - лимонен, линалоол. ВИСОКОКОНЦЕНТРИРАН РЕВИТАЛИЗИРАЩ СЕРУМ: пропилен гликол, полимерен алкил/ алкил четвъртичен амониев акрилат и хидролизиран протеин, екстракт от лайка, екстракт от градински чай, екстракт от здравец, екстракт от бял равнец, екстракт от смрадлика, екстракт от маточина, екстракт от невен, естракт от орех, 2 - бромо - 2 - нитропропан - 1,3 - диол, парфюм, лимонена киселина. НАТУРАЛНО БАДЕМОВО МАСЛО
Багрилата за коса могат да предизвикат алергични реакции. Прочетете и спазвайте указанията. Продуктът не е предназначен за употреба от лица под 16 години. Временните татуировки с черна къна могат да повишат риска от алергия. Не боядисвайте косата си, ако имате обрив на лицето или скалпът Ви е наранен, вече сте получавали алергична реакция след боядисване на косата или временно татуиране с черна къна. Съотношение на смесва 1:6.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: АФРОДИТА Къна за коса № 2 Тъмен Кестен
Вашата оценка