ABOCA SALVIGOL PEDIATRIC За възпалено гърло при деца 30 табл

Изчерпан
SKU
150049
10,50 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Share on Google+

Aboca
Salvigol Pediatric
Таблетки за възпалено гърло при деца 

Salvigol Pediatric таблетки е специфичен коадювант за лечение на раздразнено гърло като усещане за сухота, парене, болка и трудност при преглъщане. Salvigol Pediatric таблетки съдържа съставки получени при Биологично чисто производство и е произведен единствено от функционални растителни вещества чрез процеси на екстрахиране и концентрация. Ароматът на мед и плодове прави продукта много предпочитан от децата.

Характеристики
Тип продукт: НАТУРАЛЕН
Mарка: ABOCA
Баркод: 8032472006305
Начин на използване: Таблетката отдава своето действие когато се остави да се разтвори бавно в устата. Препоръчва се приеманате на 1 таблетка при всяко хранене до дневен прием от: 2 таблетки при деца на 3 годишна възраст, от 3 до 5 таблетки за деца от 4 до 6 години, от 4 до 6 таблетки при деца над 6 години.
Тръстикова захар*, Сироп от корени на Цикория, Лиофилизиран мед*, Лиофилизиран многосъставен етеричен екстракт от листа на Салвия (Градински чай) - Salvidol 2-LMF*, Гел отлиста на алое вера*, Лиофилизиран екстракт от Смирнa; Аромати от: Ананас, Ягода.* *Състав с Биологично чист произход Съдържа 30 таблетки в блистер, всяка по 450 мг.
Предупреждения: Да не се използва при деца под 3 годишна възраст. Внимание, да не се приема от деца, които не са в състояние да смучат таблетката до разтваряне й в устата.Да не се използва при наличие на свръхчувствителност към една или повече от включените съставки. За повече информация прочетете внимателно предоставената листовка. Съхранете на проветливо, сухо място, далеч от източници на топлина и светлина. Да се пази далеч от достъпа на деца. Срокът на годност важи за целия продукт при правилен начин на съхранение.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ABOCA SALVIGOL PEDIATRIC За възпалено гърло при деца 30 табл
Вашата оценка