ABOCA MELILAX Микроклизма с мед за деца 5 г/6 бр.

Наличен
SKU
130150
19,70 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

Aboca® Melilax pediatric
Микроклизма с Promelaxin® за кърмачета и деца
ОСВОБОЖДАВА ЧЕРВАТА БЕЗ РАЗДРАЗНЯВАНЕ, ПРЕДПАЗВА РЕКТАЛНАТА ЛИГАВИЦА.

Показания: Melilax pediatric е показан за лечение на запек при деца и кърмачета, също и при наличие на висцерална чувствителност (като например в случай на раздразненен колон), рагади и хемороиди. Продуктът освобождава червата и намаляа неприятните усещания, раздразнението и възпалението, които се появяват в случай на запек.

Как действа: Melilax pediatric обединява балансиращото очистително действие със защитното и успокоително действие
по отношение на ректалната лигавица. Двойното действие на Melilax се постига благодарение на Promelaxin® активен комплекс от различни видове нектарен мед и манов мед, специално селекциониирани и обработени въз основа на тяхното съдържание на монозахариди, полизахариди и меланоидни, обогатен с полизахаридна фракция алое и слез.

Характеристики
Mарка: ABOCA
Баркод: 8032472010425
Активни вещества: 73,2% Promelaxin® - активен комплекс от различни видове мед и полизахариди от алое и слез; титър в: монозахариди 50%, полизахариди (молекулно тегло > 20000 Dalton) ≥ 3%). Освен това съдържа: водно-глицеринова смес, лимонов сок, есенциално масло от лавандула.
Да не се изпозлва при установена свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки. В случай на продължителен запек е важно да се консултирате с лекар, за да изключите други заболявания. Микроклизма е за еднократна употреба и поради това не трябва да се използва повторно. Да повече информация, прочетете информационната листовка. Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина и защитено от светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Срокът на годност се отнася до цялостен и правилно съхраняван продукт.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ABOCA MELILAX Микроклизма с мед за деца 5 г/6 бр.
Вашата оценка