ABOCA IMMUNOMIX БИО Сироп за имунната система за деца 210 г

Наличен
SKU
150047
25,60 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

Aboca® ImmunoMix Plus
АБОКА ИМУНОМИКС ПЛЮС сироп
Идеален продукт за деца.

Хранителна добавка с ехинацея и черен бъз за подпомагане на естествената защита на организма.

Immunomix Plus сироп е 100% натурален продукт, плод на научноизследователската дейност на Aboca®, който подпомага естествената защита на организма, благодарение на лиофилизирания мултифракционен екстракт от ехинацея (Echina2-LMF) и концентрирания сок от черен бъз. Формулата е допълнена от слузните вещества на лиофилизирания екстракт от слез. Сокът от черния бъз и медът придават на продукта приятен вкус, който го прави идеален за приемане от деца. Евентуално наличие на неразтворени частици се дължи на високата концентрация на лиофилизираните екстракти и не компрометира качеството на продукта.
ECHINA2-LMF Мултифракционен лиофилизиран екстракт от корен на ехинацея палида. Представлява титруван и стандартизиран до ехинакозид и полизахариди екстракт, който Aboca® получава от селекциониран сорт на ехинацея палида, отглеждан от Aboca по метода на биологичното земеделие.

Характеристики
Тип продукт: БИО СЕРТИФИЦИРАН
Mарка: ABOCA
Баркод: 8032472005780
Препоръчителен прием при деца на възраст от 2 до 12 години - 0,5 ml от продукта за всеки kg телесно тегло до максимум 20 ml на ден. За деца на възраст над 12 години се препоръчва 20 ml от продукта на ден. За предпочитане е сиропа да се прима сутрин, за период от поне 20 дни, като се използва съответния дозатор; дозата може да се увеличи до 2 пъти на ден. Продуктът може да се разтвори във вода или течности, които се харесват на детето като кисело мляко, отвари или плодови сокове.
Тръстикова захар*, акациев мед*, вода, концентриран сок от плодове на черен бъз (Sambucus nigra)*, натурален аромат от лимон, лиофилизирани слузни вещества от листа на слез (Malva silvestris)*, натурален аромат от ягода, мултифракционен лиофилизиран екстракт (Echina2-LMF) от корен на ехинацея палида (Echinacea pallida)*. *Съставка от биологично земеделие КОЛИЧЕСТВА ЗА 20 ml Мултифракционен лиофилизиран екстракт (Echina2-LMF) от корен на ехинацея палида 120 mg титруван до ехинакозид 2% 2403 μg титруван до полизахариди (HPLC-SEC метод) 20% 24030 μg Концентриран сок от плодове на черен бъз 1620 mg отговарящ на 12.3 g пресен плод на черен бъз. Лиофилизирани слузни вещества от листа на слез 363 mg.
Да се съхранява на хладно, сухо защитено от пряка слънчева светлина място, недостъпно за деца. След отваряне, съхранявайте продукта в хладилник и го използвайте в рамките на 30 дни. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ За правилната употреба на продукта в най-ранна детска възраст е препоръчително да се потърси мнението на лекар. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместители на разнообразното и балансирано хранене и трябва да се използват като част от здравословния начин на живот. РАЗКЛАТЕТЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ABOCA IMMUNOMIX БИО Сироп за имунната система за деца 210 г
Вашата оценка