ABO D-ABOVIT Витамин D3 (400 I.U.) спрей (140 дози) 25 мл

Наличен
SKU
160260
14,50 лв.
Сподели

ABO D-Abovit
Витамин D3 (400 I.U.)
спрей (140 дози)
25 мл

Д-Абовит Витамин D3 хранителна добавка под формата на спрей за перорален прием. Витамин D3 е мастноразтворим витамин с изключително благоприятно действие върху имунната и нервната системи. Участва в процеса на делене на клетките. Подкрепя нормалното развитие на зъбите, костите и мускулите. Спомага за усвояването на фосфор и калций. Поддържа нормалната концентрация на калций в кръвта. Допълва нуждите на организма от витамин D. Приеман под формата на спрей се усвоява по-лесно и по-бързо, в сравнение с таблетните и капсулни форми.
Допълнителният прием на витамин D е подходящ при млади хора с асматични пристъпи, тъй като намалява честотата им. Подобрява секрецията на инсулин което го прави подходящ за употреба от хора страдащи от диабет тип 2. Високата концентрация на витамина води до понижаване на кръвното налягане. Редуцира възпаленията при системен лупус еритематозус. Повишава нивото на тестостерон с 30% при мъже с по-ниски нива на хормона. Намалява риска от костни фрактури. Компенсира липсите при дефицит на витамин D, подходящ е за хора с риск от от настъпване на сърдечно-съдови заболявания или усложнения при такива заболявания.
Подходящ за бебета 0+ мес., бременни и кърмещи жени, деца и възрастни. 

Характеристики
Mарка: Abo Pharma
Баркод: 3800232331036

Препоръчителен прием:
1 впръскване дневно.

Eдно впръскване съдържа 10 мкг (400 I.U.) витамин D3 (200% ПДП*).
ПДП*- препоръчителен дневен прием

Съставки:
 стабилизатор: сироп от глюкоза, вода, емулгатор: полисорбат 80, аромат: анасоново масло, консервант: калиев сорбат, витамин D3 (Холекалциферол).

Да не се превишава препоръчителния дневен прием. 
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранявайте на сухо и хладно място при температури от +10 до +25С.
Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ABO D-ABOVIT Витамин D3 (400 I.U.) спрей (140 дози) 25 мл
Вашата оценка