ВАЖНО! Поради извънредно големия обем поръчки, Ви уведомяваме, че в обработката им ще има забавяне до 2-3 работни дни.
Моля да ни извините за причиненото неудобство!

3CHENES CARBOLINE Освобождава чревни газове 30 табл.

Наличен
SKU
120369
10,60 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

3CHENES
CARBOLINE
КАРБОЛИН
30 ТАБЛ.

Освобождава чревни газове. Едно затруднено храносмилане може бързо да помрачи живота ни. За да не понасяте повече ежедневните неприятности (излишък на стомашни или чревни газове, издуване на корема, аерофагия), ние Ви предлагаме 1 решение обединяващо в една и съща таблетка 2 съставки от естествен произход: растителен въглен и копър, които имат отдавна признато благотворно действие. Растителният въглен е признат за най - мощния абсорбент от естествен произход заради абсорбиращите и оздравителните си свойства, които се дължат на много гъста мрежа от пори. Копърът притежава несравними храносмилателни качества, които въздействат пряко върху ферментацията на хранителни продукти.

Характеристики
Mарка: 3Chenes
Баркод: 3525720004499
Сдъвчете 1 - 2 таблетки с малко вода след ядене, веднага след първите неприятни усещания. Не бива да се приемат повече от 4 таблетки дневно.
РАСТИТЕЛЕН ВЪГЛЕН, ЗАХАРОЗА, ДЕКСТРОЗА, ХМИКРОКРИСТАЛНА ЦЕЛУЛОЗА, ЕКСТРАКТ ОТ КОПЪР, АНАСОН, СИЛИЦИЕВ ДИОКСИД, МАГНЕЗИЕВ СТЕАРАТ.
Да се спазват указанията за употреба. Да се използва при разнобразно хранене. Да се приемат обилно течности. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: 3CHENES CARBOLINE Освобождава чревни газове 30 табл.
Вашата оценка