3CHENES BIO БИО ЖЕН-ШЕН с пчелно млечице 30 амп./10 мл

Наличен
SKU
120437
46,90 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

3chenes
Женшен с пчелно млечице
30 ампули Х 10 мл.


Органичното ЖЕНШЕН ЖЕЛЕ РОЯЛ комбинира всички сили от:
Органично женшен (active ginsenosides). Най-старите китайски традиции разказват за силата на този “корен на живота”. Този продукт е чудесен стимулант за централната нервна система, подсилва физическото и умственото изпълнение, спомага за процеса на запомняне. Чудесен адаптоген, Органичния женшен също улеснява тялото да се адаптира към правенето на усилия, като намалява чувството на умора;
Органично ЖЕЛЕ РОЯЛ, (пчелното млечице) е специалната храна на пчелната царица-майка. Със своите качества, то е безценно съкровище от хилядолетия. Традиционно известно със своята наситеност на пептиди, мастни киселини, витамини от група Е и минерали, Органичното ЖЕЛЕ РОЯЛ спомага за борбата с физическата и умствената умора (изтощение);
Ораничен Пчелен мед, с неговото енергизиращо действие и намаляване на физическия ефект от умората. Подсилваща храна от незапомени времена, органичният мед е истински енергизиращ еликсир и се препоръчва специално за подготовка или възстановяване след сериозни физически усилия.
За тонус и енергия!

3CHENES СЕ АНГАЖИРА
Иновативната лаборатория 3CHENES притежава сертификат за органичност от ECOCERT – независима организация, гарантираща органичния произход на суровините, които се грижат за вашето здраве. Нашето желание да предпазваме околната среда, като уважаваме баланса в природата, нашите вътрешни ценности и технологично ноу-хау ни позволяват да утвърдим нашата легитимност в БИО-областта.

Характеристики
Тип продукт: БИО СЕРТИФИЦИРАН
Mарка: 3Chenes
Баркод: 3525720002341

Да се взима по една ампула на ден, самостоятелно или с голяма чаша вода. Разклатете добре преди употреба.

Състав за 1 ампула от 10 мл:
10 мл вода (QSP), 1000 мг екстракт от женшен* (10%), 500 мг мед* (5%), 500 мг пчелно млечице* (5%), 1000 мг гроздов сок (10%).
*продукт от биологичното земеделие – Сертификат от ECOCERT SAS-F32600.

Лаборатория 3CHENES притежава сертификат за органичност от ECOCERT – независима организация, гарантираща органичния произход на суровините.

Да се пази от деца. Да се използват съвместно с добре балансиран хранителен режим и здравословен начин на живот. Този продукт е хранителна добавка на основата на плодови екстракти и растения и не замества рационалното хранене!

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: 3CHENES BIO БИО ЖЕН-ШЕН с пчелно млечице 30 амп./10 мл
Вашата оценка