3CHENES 804 BOOSTER Отслабване и форма 500 мл

Наличен
SKU
120362
29,80 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

3CHENES 804
BOOSTER
Отслабване и форма
500 мл

Хранителна добавка, която стимулира здравословната загуба на телесно тегло и оформянето на силуета без нежелания йо-йо ефект. Допринася за изгаряне на мазнините, детоксикира организма и повишава жизнения тонус. Съдържа екстракти от кола, ацерола, касис, ясен, бъз и зелен чай. Обогатен е с L-карнитин, витамини В1, В6 и В12, които благоприятстват изгарянето на мазнините без загуба на мускулна маса. В резултат фигурата изтънява и се оформя.

Касисът допринася за здравословна загуба на телесно тегло. Има диуретични свойства, които спомагат за премахване на излишната вода.

Ясенът спомага за изхвърляне на излишните вещества от организма. Има диуретични и противовъзпалителни свойства, съдържа манитол и калиеви соли. 

Колата стимулира централната нервна система, премахва чувството на умора и действа положително на мускулите.  Подобрява когнитивните функции и допринася за загуба на телесно тегло. Има диуретично действие.

Бъзът има пречистващи и стимулиращи изпотяването свойства. Стимулира детоксикацията на организма, има диуретичен ефект и допринася за загуба на телесно тегло. 

Зеленият чай има диуретично действие, стимулира стопяването на мазнините и изразходването на енергията, има силни антиоксидантни свойства. 

Ацеролата има общо тонизиращо и антиоксидантно действие. Премахва чувството на умора и подобрява интелектуалния и физически капацитет. 

L-карнитинът спомага за изгарянето на мазнините, действа благоприятно на мускулите и сърцето. 

Витамин B6 допринася за доброта форама на целия организъм. Действа като коензим  и участва в метаболизма на мастните киселини. 

Витамин В1 стимулира метаболизма на въглехидратите и превръщането им в енергия. Допринася за правилното функциониране на централната нервна и мускулна система.

Витамин В12 е необходим е за създаването на червените кръвни телца.

Характеристики
Mарка: 3Chenes
Баркод: 3525721001022

Фаза на атака:
1 доза от 40 мл се разтваря в 1,5 л вода и се приема през целия ден.
Фаза на поддържане:
1 доза от 20 мл се разтваря в 1,5 л вода и се приема през целия ден.

ВОДЕН ЕКСТРАКТ ОТ КАСИС, ЯСЕН, КОЛА, ЧЕРЕН БЪЗ, ЗЕЛЕНЧАЙ, ГЛИЦЕРИН, ЕКСТРАКТО Т АЦЕРОЛА, КОНЦЕНТРИРАН ЛИМОНОВ СОК, ЕСТЕСТВЕН АРОМАТ, ДЖИНДЖИФИЛ, ЛИМОН, Л - КАРНИТИН, НАТРИЕВ БЕНЗОАТ, КАЛИЕВ СОРБАТ, ВИТАМИНИ В1, В6, В12 КАЛИЕВ АЦЕСУЛФАМ, КОФЕИН.

Да се спазват указанията за употреба.
Да се използва при разнобразно хранене.
Да се приемат обилно течности.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: 3CHENES 804 BOOSTER Отслабване и форма 500 мл
Вашата оценка