nova_care3
31.05.2018

Детската четка за зъби

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...   |   0 Коментара

Още от малки родителите ни повтарят, че правилното миене на зъбите е важно за предпазване на нашите здрави зъбки. Измиването на първите зъби, обаче, изисква по-деликатен подход.

В стремежа си да са атрактивни в представените от тях изделия, производителите на детски четки за зъби се впускат в надпревара с декориране на опаковките и дръжките с анимационни герои. Често това отвлича вниманието от истинския супергерой за една четка за зъби, а той е – ВЛАКНОТО да почиства по най-добрия възможен начин зъбките, да щади венците и така да спомага за по-добри навици устната хигиена.

От друга страна, заставайки пред стелажа с четки за зъби,  родителят трябва да направи своя избор сред всички предложения за деца с любими супергерои, разчитайки на стратегията да „подмами“ детето си да мие зъбките редовно…Да, ама не!

nova_care

Какво трябва да знаем! Докато самите зъби са твърди, то те са заобиколени от венци, които не са. Необходимо е да почистите по линията, където се срещат венецът и зъбчето. Четкането с прекалено голям натиск и с неподходящо влакно на четка за зъби действително може да причини повече вреда, отколкото полза. Разликата между това да четкаме върху собствените си зъби и това да четкаме зъбите на нашето дете е в усещането, което идва като сигнал за болка или бучкане. Използването на четка с неподходящо влакно създава трайно негативно усещане в съзнанието на детето, подканвайки го с: „ Хайде в банята, да измием зъбките“

nova

Кой е СУПЕРГЕРОЯТ?

Тайната на детските четки за зъби NovaCare е мекотата – Една от особените характеристики на детските четки за зъби NovaCare, освен среброто, са специално създадените ултра меки влакна, които не нараняват венците и не причиняват болка на Вашето дете при миене на зъбите.

Чрез своята мекота и форма, дори при силен натиск, тези четки предпазват от микронаранявания и гарантират максималната защита на изключително чувствителните детски венци.

Заслужава си детските четки за зъби на NovaCare да се използват още от първото миене на зъбите, тъй като те не причиняват никаква болка. Те няма да накарат детето Ви да развие негативно отношение към миенето на зъби.

 

Етикети: ,

Сподели:

Остави коментар