Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук   Разбрах

NO-SPA НО-ШПА при спазми на гладката мускулатура 24 табл.

УНИСЕКС НАЛИЧЕН

NO - SPA ® 40 МГ 24 таблетки дротаверинов хидрохлорид.

Перорална употреба. Но-шпа таблетки е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт и може да се прилага при следните заболявания: спазми на гладката мускулатура при жлъчни заболявания: камъни в жлъчката, холецистит (възпаление на жлъчния мехур). Спазми на гладката мускулатура на пикочните пътища: камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета, цистит (възпаление на пикочния мехур), спазъм на пикочния мехур. Като помощна терапия: в случай на спазми на гладката мускулатура на стомаха и червата: язва на стомаха и дванадесетопръстника, гастрит (възпаление на стомашната лигавица), спазъм на стомаха, ентерит (възпаление на лигавицата на червата), свръхчувствителност и раздразнителност на дебелото черво, придружено със запек или метеоризъм (образуване на газове в храносмилателния тракт, главно в червата). При тензионен тип главоболие. При гинекологични заболявания: болезнена менструация.

5.50 лв
Произведено в: Франция
SKU: 110260
Barcode: 3582910061489
Цена за 1бр: 0.23

Състав

Всяка таблетка съдържа дротаверинов хидрохпорид 40 мг (drotaverine hydrochloride). Помощни вещества: магнезиев стеарат, талк, повидон, царевично нишесте, лактоза монохидрат.

Употреба

В случай, че Вашият лекуващ лекар не е предписал друго препоръчителната доза е : възрастни: 3 - 6 таблетки дневно (разделени на 2 - 3 дози).

Внимание

Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най - добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.

Допълнително

Листовка Но-шпа

Запитвания за този продуктЗапитвания

Потребителски мненияМнения

Оцени NO-SPA НО-ШПА при спазми на гладката мускулатура 24 табл.Мнения

Трябва да се логнете за да гласувате за продукта.

Забравих паролата си