Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук   Разбрах

FA Sport Invisible Power Дезодорант спрей 150 мл

ЗА ЖЕНИ НАЛИЧЕН

FA SPORT
INVISIBLE POWER
72 h
ДЕЗОДОРАНТ СПРЕЙ 72Ч.
Невидима део защита с непрекъснато действие с антиперспирант Fa Sport Invisible Power. Формула без пудра действа срещу бели, жълти и мазни петна.
72 часа защита.

4.70 лв
Марка: Fa
Произведено в: Австрия
SKU: 470814
Barcode: 9000100806589
Цена за 100мл: 3.13

Употреба

Разклатете добре преди употреба. Дръжте флакона изправен на 15 см от подмишницата и пръскайте. Нанесете с кратки впръсквания.

Внимание

ВНИМАНИЕ! СИЛНО ЗАПАЛИМО! Съд под налягане, да се предпазва от пряка слънчева светлина и да не се подлага на въздействие на температури превишавайки 50° С. Да не се пробива или изгаря дори след употреба. Да не се пръска срещу открит пламък или всякакъв нажежен материал. Да се държи далече от запалителни източници. Да не се пуши. Да се държи далече от достъп на деца. Да се използва само в съответсвие с инструкциите за употреба. Да се използва само на проветриви места. Да не се пръска в очите. Да не се вдишва. Нарочното концентриране на съдържанието на продукта може да има вредни или фатални последици. Изхвърляйте опаковката на съдържанието на продукта напълно изпразнен на предназначени за рециклиране места. Да не се използва при възпалена кожа.

Запитвания за този продуктЗапитвания

Потребителски мненияМнения

Оцени FA Sport Invisible Power Дезодорант спрей 150 млМнения

Трябва да се логнете за да гласувате за продукта.

Забравих паролата си