Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук   Разбрах

СОЛПАДЕИН Болкоуспокояващо средство 12 еферв. табл.

УНИСЕКС НАЛИЧЕН

Солпадеин
Разтворими таблетки


Показания: Солпадеин облекчава лека до силна болка като мигрена, главоболие, зъбобол, невралгия, простуда, грип, възпалено гърло и висока температура.

6.70 лв
Произведено в: Великобритания
SKU: 110015
Barcode: 5098802500571
Цена за 1таб: 0.56

Състав

Състав: Всяка таблетка съдържа: Парацетамол 500 mg. Кодеин фосфат 8 mg. Кофеин 30 mg. В специална ефервесцентна база, съдържаща сорбитол. Всяка таблетка Солпадеин съдържа 398 mg натрий.

Употреба

Начин на приложение: За перорално приложение. Солпадеин трябва да се разтвори в чаша пълна с вода, вижте дозировката. Ако симптомите се запазят повечеот 3 дни, консултирайте се с лекар. За професионален съвет за лекарства се консултирайте с вашия фармацевт. ДОЗИРОВКА: Без лекарско предписание. Възрастни и деца над 12 години: 2 таблетки, на всеки 4 часа при необходимост.

Внимание

Съдържа кодеин. Не използвайте този или друг кодеин съдържащ продукт по време на кърмене освен по препоръка на лекар. Употребата може да навреди на бебето ви СЪДЪРЖА ПАРАЦЕТАМОЛ НЕ ПРИЕМАЙТЕ С ДРУГИ ЛЕКАРСТВА СЪДЪРЖАЩИ ПАРАЦЕТАМОЛ. Не вземайте повече от 8 таблетки на 24 часа. Да не се взема в интервали по- кратки от 4 часа. Не се препоръчва за деца по 12 години. Да не се взема повече от 7 дни без консултация с лекар. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ПОСОЧЕНАТА ДОЗА. Да се съхранява под 25° С.

Запитвания за този продуктЗапитвания

Потребителски мненияМнения

Оцени СОЛПАДЕИН Болкоуспокояващо средство 12 еферв. табл.Мнения

Трябва да се логнете за да гласувате за продукта.

Забравих паролата си

Подобни продуктови категории